Drone

Foto’s en video’s worden pas echt spectaculair door het inzetten van een drone. Luchtfoto’s van uw bedrijfspand? Of een video met afwisselende beelden en ware eye-catchers? Waar er eerst een prijzige helikopter aan te pas moest komen, biedt nu de drone uitkomst. Let echter op: hierbij dienen particulieren, maar ook professionals zich aan regels te houden!

null

Dronevideo

Bekijk alle dronevideos

null

Dronefotografie

Bekijk alle dronefoto's

Hoe werkt het?

Zodra het duidelijk is op welke locaties de foto’s of video’s worden genomen, tref ik voorbereidingen voor de betreffende locatie om met de drone te mogen vliegen. Of er wel of niet boven een bepaald gebied mag worden gevlogen is afhankelijk van de veiligheidseisen en de wetgeving. Zo mag er bijvoorbeeld niet worden gevlogen boven 80+ km/h wegen en binnen 50 meter boven aaneengesloten bebouwing of een mensenmenigte. Zodra de locatie is vastgelegd, kiezen we een geschikte datum en gaan we aan de slag!

Gecertificeerd dronevlieger

Sinds begin 2017 ben ik bevoegd Light Drone Operator. Dit betekent dat ik officieel bevoegd ben om foto’s en video’s met dronebeelden te realiseren met een drone tot 4 kilo.